“Ледача” міні-піца на готових коржиках – тортильях.
Рецепт приготування “ледачою” піци готових коржиках – тортильях. В результаті – дуже смачна річ з соковитою начинкою на тонких хрустких коржиках, за короткий час і без метушні з тестом.
Що потрібно на 5 міні-піц:
Коржі – 5 шт
Шинка – 250 грам
Сир (сулугуні)- 150 грам
Помідори – 2 – 3 шт
Кетчуп
Не звертайте уваги на дивні помідори. Вони домашні, тільки що з морозилки. Взимку важко знайти хороші покупні.
Корж намазати кетчупом, за бажанням посипати дрібно нарізаною цибулею.
Далі, йдуть нарізані помідори.
Слідом укладається шинка і сир.
Сир сулугуні відмінно підходить для такої піци – відмінно плавиться, добре тягнеться і непогано підрум’янюється.
Піца майже готова, залишилося тільки спекти її.
За бажанням і по можливості можна додати будь-які інші додаткові інгредієнти. Я ж, зазвичай обмежуюся цим мінімумом продуктів.
Запекти піцу в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом, приблизно, 5 – 7 хвилин.
Ось така смакота вийшла.
Готую таку піцу не в перший раз, результат завжди радує.
Корж виходить дуже хрусткою, а начинка залишається соковитою.
Мінус такої піци тільки один, щоб наїстися, одного буде мало)))