Їжа

“Ледача” міні-піца на готових коржиках – тортильях.

Рецепт приготування “ледачою” піци готових коржиках – тортильях. В результаті – дуже смачна річ з соковитою начинкою на тонких хрустких коржиках, за короткий час і без метушні з тестом.

Що потрібно на 5 міні-піц:

Коржі – 5 шт
Шинка – 250 грам
Сир (сулугуні)- 150 грам
Помідори – 2 – 3 шт
Кетчуп

Не звертайте уваги на дивні помідори. Вони домашні, тільки що з морозилки. Взимку важко знайти хороші покупні.

Корж намазати кетчупом, за бажанням посипати дрібно нарізаною цибулею.

Далі, йдуть нарізані помідори.

Слідом укладається шинка і сир.
Сир сулугуні відмінно підходить для такої піци – відмінно плавиться, добре тягнеться і непогано підрум’янюється.

Піца майже готова, залишилося тільки спекти її.
За бажанням і по можливості можна додати будь-які інші додаткові інгредієнти. Я ж, зазвичай обмежуюся цим мінімумом продуктів.

Запекти піцу в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом, приблизно, 5 – 7 хвилин.

Ось така смакота вийшла.
Готую таку піцу не в перший раз, результат завжди радує.
Корж виходить дуже хрусткою, а начинка залишається соковитою.

Мінус такої піци тільки один, щоб наїстися, одного буде мало)))